Charlotte Houberg, Foto: Mel Boas

Je bent een prachtige zangeres en een bijzonder mens, totaal uit het goede hout gesneden. Daarom voelde ik mij gisteren bevoorrecht.
Wilko Brouwers, componist & dirigent

“Houberg’s admirable voice, which once again impressed me with two other pieces, consisting of Tchaikovsky and Korsakov.”
Diariodelaire.com

Charlotte Houberg, sopraan, staat bekend om haar prachtig doorleefde aria’s.”
Bommelerwaardgids

“De kleding is feestelijk, de jurken van de sopraan en haar pianiste matchen en de muziek klinkt, licht versterkt, uitstekend.”
Operamagazine

“Charlotte Houberg heeft een prachtige sopraanstem, die zij met technisch gemak weet in te zetten. Mooie zachte passages wisselt zij af met duidelijk expansievere gedeelten, daar waar haar muzikaliteit en de compositie daarom vragen. “
Dr. Geert Berghs, zangpedagoog, Bussum

Een uur liefde en hartstocht in een verborgen kapel in Bussum. Nu het lijkt alsof de zomer voorbij is komen de warme klanken van Charlotte en Heleen als geroepen.
Annemieke van Manen, bureau Krang

Nog nooit heb ik een klassiek concert bijgewoond, het was een eer om dit fantastische concert bij te mogen wonen! De power in de stem van Charlotte en de energie in het pianospel komen op fantastische wijze samen! Echt een aanrader!
Vincent Mars, massagepraktijk Vincent

Erg mooi optreden, het was mijn eerste ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. De samenloop van zang en piano waren mooi op elkaar afgestemd waardoor je aandacht erbij bleef. De stukken paste perfect bij elkaar, wat zorgde voor een aantal kippenvel momenten.
Cynthia Plagge, stewardess KLM

‘Wat een bijzondere ervaring was het om voor de eerste keer live kennis te maken met opera. De kleinschaligheid maakt het nog unieker. Ik luister vaak naar muziek met mijn ogen dicht, maar het was nu onmogelijk. De gezichtsuitdrukkingen van Charlotte laten je nog intenser van het stuk genieten. Prachtig! ‘
Karine de Bruijn, food- en lifestyle fotograaf 2021

Charlotte en Heleen brengen het zomerse gevoel sprankelend en betoverend over.
Sjaak Overbeeke, trainer, coach, docent

Het is heel prettig samenwerken met Charlotte en Heleen. Ze slaagden er goed in het publiek mee te nemen in hun programma Sole e Amore. Een uur lang luisterden de mensen geconcentreerd en geboeid naar liederen en hun verhaal. Alle lof voor deze twee vakvrouwen!
Aart Appelhof, programmeur Kruiskerk Concerten, Amstelveen

Charlotte Houberg, a professional soprano who always works hard to reach her goal. Her dedication, passion, and love for music will deliver the unforgettable moments in each performance.
Felix Justin, pianist

“Het flitsconcert van Charlotte en Heleen was een echt cadeautje! Voor ieder stuk gaven ze een toelichting waardoor je echt anders naar de muziek gaat luisteren. Ik ben geen opera kenner en luister er eigenlijk ook niet veel naar maar dit raakte me echt diep! Een klein mooi feestje in onverwachte vorm!”
Sophie Spierenburg, online marketing coach 2021

Hartverwarmend en adembenemend mooi.
Riet

Een sprankelend concert in een (noodgedwongen) intieme setting met een verrassende interactie met het publiek. Zangeres en pianiste hebben duidelijk een klik met elkaar. Wat mij betreft had de pianiste wel meer solostukken mogen spelen. Het stembereik van de sopraan is boven alle lof verheven. Van heel verstild naar zaalvullend. Ik kijk uit naar een volgend concert!
Ben van Wendel de Joode, Nunspeet

“Charlotte is een geweldige muzikale partner, samen kunnen we vliegen en haar stem lijkt je in de hoogte te omarmen.”
Heleen Vegter, pianiste

Op een zonnige donderdagmiddag werden we verrast door het duo Houberg en Vegter. We kregen een prachtig mini-flitsconcert inclusief zelf meegebrachte piano, een flinke dosis humor en de mooiste klanken. Vijftien minuten lang werden we in vervoering gebracht door Charlotte en Heleen. Het samenspel, de fijne uitleg bij de muziek en de prachtige klanken maakten dat de gehele locatie uitliep om dit bijzondere moment op te snuiven. Hier en daar viel een traan, want dat is wat deze geweldige vrouwen je laten ervaren: emotie, gevoel…kippenvel. En wij waren erbij.
Christel, marketing coach 2021

Scroll naar boven