Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

World Press Photo – BrinCQ concert

12 juli 2023 @ 20:00 - 21:30

Bezoek de World Press Photo Exhibition 2023 in de Walburgiskerk Zutphen en bekijk de foto’s van verhalen die er toe doen.
De jaarlijkse tentoonstelling toont de beste en belangrijkste fotojournalistiek en documentaire fotografie van het afgelopen jaar, geselecteerd door een onafhankelijke jury.

12 juli om 20:00
Walburgiskerk Zutphen

Vocaal kwartet BrinCQ zingt a capella muziek uit de 17e eeuw tot heden. Hoe verhouden verdriet, angst en verlies zich ten opzichte van de liefde? Door liefde voor de ander, voor de natuur, voor je vaderland, blijft de mens hopen. En juist de muziek kan die emoties en gevoelens overbrengen, met composities van O. Gjeilo, A. Diepenbrock, C. Schumann, H. Purcell en J. Brahms.

Bio: Het Vocaal Kwartet BrinCQ is in de coronatijd ontstaan en is gevormd door vier ervaren zangers wonend in het Gooi: sopraan Charlotte Houberg, mezzosopraan Karin Brunt, tenor Joost van Velzen en bariton Nathan Tax. Vanuit een ambitieus verlangen om samen te zingen kwamen de vier Bussumers samen op de brink, op een centrale lokale plek. In het Spaans betekent ‘brincar’ ook wel ‘speels-‘ of ‘ongeremd bewegen’. Laat dat nu precies zijn wat dit kwartet zoekt in de muziek. BrinCQ brengt klassieke muziek vanuit nieuwe invalshoeken, en voor een breed publiek. Meer informatie over BrinCQ en de zangers op www.brincq.nl

Met dit combinatieticket kunt u de tentoonstelling bezoeken (vanaf 19.00 uur) en het concert bijwonen (vanaf 20.00 uur tot circa 21.30 uur). De avond is alleen toegankelijk voor degenen die een combinatieticket hebben. Een voordeel is dat het aantal bezoekers in de avond beperkt is en daarmee de gelegenheid biedt om in alle rust de tentoonstelling te bezoeken.

Locatie

Walburgiskerk, Zutphen
Scroll naar boven