Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cosi fan Tutte

2 december 2023 @ 20:00 - 22:30

Semiscenische opera van Mozart vol schitterende aria’s, duetten en ensemble- nummers, met verve uitgevoerd door een topcast, begeleid op piano door Carl van Reenen. Zang door Karin Strobos, Charlotte Houberg, Erik Slik en Martijn Cornet.

 

Toelichting op het programma

Vier zangers, een verteller en een pianist… dat zijn de ingrediënten voor de uitvoering van deze geliefde Mozart-opera op zakformaat. Pianist Carl van Reenen begeleidt vier bevriende zangers in highlights uit Così fan tutte. Laat u betoveren door het verhaal van de twee jonge koppels waarvan de wederzijdse trouw door een weddenschap zwaar op de proef wordt gesteld. Een opera vol schitterende aria’s, duetten en ensemblenummers, met verve uitgevoerd door een topcast.

Così fan tutte

Così fan tutte is een van de meest geliefde opera’s van Mozart. De opera werd voor het eerst in 1790 opgevoerd in Wenen, wat een groot succes was. Nog altijd is Così fan tutte regelmatig te horen in de grote operahuizen over de wereld. De uitvoering van deze Da Ponte-opera duurt ongeveer 90 minuten, exclusief pauze.

Musici

Dorabella – Karin Strobos, mezzosopraan
Fiordiligi – Charlotte Houberg, sopraan
Guglielmo – Martijn Cornet, bariton
Ferrando – Erik Slik, tenor
Don Alfonso – Luc Runderkamp, verteller

Gegevens

Datum:
2 december 2023
Tijd:
20:00 - 22:30
https://www.goederedeconcerten.nl/evenementen/mini-opera-cosi-fan-tutte/

Locatie

Goede Rede concertserie
Almere, + Google Maps
Scroll naar boven