Flitsconcert

10 tot 15 minuten exclusief flitsconcert van zangeres Charlotte Houberg

Heb je behoefte aan een hele bijzondere ervaring?

In 10 of 15 minuten ben je een heel bijzondere ervaring rijker en heb je van dichtbij meegemaakt hoe een operazangeres te werk gaat. Het fijne is dat je geen vin hoeft te verroeren en lekker op je eigen bank of bureaustoel kan luisteren naar de mooiste opera aria’s. Bovendien heb je ook nog inspraak in het gekozen repertoire. “Een prachtig cadeau of verrassing, waarbij je niet eens een muziekinstallatie nodig hebt.”

Kies een datum die voor jou past en boek een flitsconcert.

‘Wat een bijzondere ervaring was het om voor de eerste keer live kennis te maken met opera. De kleinschaligheid maakt het nog unieker. Ik luister vaak naar muziek met mijn ogen dicht, maar het was nu onmogelijk. De gezichtsuitdrukkingen van Charlotte laten je nog intenser van het stuk genieten. Prachtig! ‘
Karine de Bruijn, 2021

Voor wie is het flitsconcert?

Een persoonlijk samengesteld concert voor iedereen die van muziek houdt en graag eens de muzikant van dichtbij wil meemaken.

Wat houdt het flitsconcert in?

– Ik kom naar je toe, in de woonkamer, tuin of op kantoor
– 10 of 15 minuten live muziek
– Je hebt keuze uit een aantal prachtige opera aria’s of klassieke liederen
– Ik zing mee met bandopnames waardoor er geen piano of andere musici nodig zijn
– Van te voren hebben we persoonlijk contact en stellen we samen een mooi programma samen
– Na afloop van het privéconcert is er tijd om vragen te stellen of over de muziek te praten

“Het flitsconcert van Charlotte en Heleen was een echt cadeautje! Voor ieder stuk gaven ze een toelichting waardoor je echt anders naar de muziek gaat luisteren. Ik ben geen opera kenner en luister er eigenlijk ook niet veel naar maar dit raakte me echt diep! Een klein mooi feestje in onverwachte vorm!”
Sophie Spierenburg, 2021

Vul vrijblijvend dit formulier in. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Charlotte houberg. Photo: Alex Schreuder

Charlotte, mijn indrukwekkende zangdocent, en Heleen kwamen samen een geweldig flitsconcert bij ons thuis brengen ter gelegenheid van moederdag. Mocht u denken dat een klassiek geschoold optreden van deze toppers (nog) niet voor u is, think again. Deze twee zijn uitstekend in staat om u het tegendeel te bewijzen. Het was niet alleen prachtig en bijzonder, het heeft ons tevens doen laten inzien dat het tijd is dat dit wordt weggehaald uit het frame van elitair, voor de few, voor mensen die hier verstand van moeten hebben – dat is een misvatting. Dit is uitmuntende kunst, beeldschoon en laagdrempelig gebracht, dit is voor ons allemaal. Ook voor u? Ik zou het maar doen 😉 PS: u ondersteunt vaklui die in een sector werken die hard geraakt is door CV19 en waar het helaas nog hard werken voor (te) weinig is.
Ralph, Marieke, Noor, Faber Jansen-Rentmeester (Bussum, FMO en FrienslandCampina)
Tonnie en Annelies Jansen (Gendringen, AWEJA Railsystemen), 2021

Wat kost het flitsconcert?

10 minuten €150 (incl 9% BTW en reiskosten*)
15 minuten €200 (incl 9% BTW en reiskosten*)

* Flitsconcerten worden gegevens op locaties binnen een straal van 30km rondom Bussum. Voor grotere afstanden kunnen we beter even overleggen.

Boek dan nu een flitsconcert