30 of 60 minuten concert van zangeres Charlotte Houberg en pianiste Heleen Vegter

Wat muziek je laat voelen, is niet in woorden uit te drukken

Waar je in het verleden wellicht alleen luisteraar was, vertellen Charlotte Houberg, sopraan, en Heleen Vegter, liedpianist, ook over de stukken en de muziek, zodat je echt meegenomen wordt in de verschillende sferen en klanken. Ook als je nog weinig ervaring hebt met klassieke muziek, is dit je kans om op een ontspannen manier het je eigen te maken.

Onderstaande drie programma’s kunnen op maat gemaakt of gecombineerd worden.

‘Sole e Amore’ – Een zomers liedprogramma waarin je wordt meegenomen op reis naar de zuidelijke landen Frankrijk, Spanje en Italië. Het is een vrolijk, onbezorgd programma met uitbundigheid en verstild genieten met componisten als Granados, Rossini, Fauré en Poulenc. Alle liederen worden kort maar krachtig uitgelegd, zodat we iedereen meenemen in het verhaal.

“Ze slaagden er goed in het publiek mee te nemen in hun programma Sole e Amore. Een uur lang luisterden de mensen geconcentreerd en geboeid naar liederen en hun verhaal. Alle lof voor deze twee vakvrouwen!”

NIEUW! ‘Drieluik’ – Een Romantisch programma van 30 minuten waarbij we een drieluik laten horen met liederen van Tchaikovski, Strauss en Wolf. Het zijn liederen die Heleen en Charlotte aan het hart liggen. Laat je meeslepen door de melancholische liederen uit Rusland, de lichte details van Wolf en de melodische lijnen van Strauss.

‘KeuzeMenu’ – Wilt je graag zelf aan het roer staan? Nadat je hebt geboekt, ontvang je een keuzemenu met de mooiste liederen en solo pianostukken waaruit je zelf 30 minuten kunt samenstellen.

Alle programma’s zijn in verschillende lengte uitvoerbaar, met liederen en eventueel een piano solo ter afwisseling. Charlotte en Heleen lichten graag de stukken kort toe om u echt mee te nemen in de verschillende sferen en klanken.

Boeken

Geïnteresseerd?
Boek Duo Houberg & Vegter op Samenuitthuis.nl of vul het contactformulier in.

Links: Charlotte Houberg, Rechts: Heleen Vegter. Foto: Mel Boas
Charlotte Houberg & Heleen Vegter. Photo: Mel Boas

Prijzen

30 minuten €699 (incl 9% BTW en reiskosten)
60 minuten €999 (incl 9% BTW en reiskosten)