Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstconcert Amerongen

18 december 2021 @ 15:00 - 16:30

€17,50

Charlotte Houberg – Sopraan
Eva Kroon – Mezzo sopraan
Heleen Vegter – Piano

Als in december ons prachtige Amerongen zich al in kerstsferen heeft ondergedompeld, ontbreekt er natuurlijk nog een essentieel element. De muziek!…….

Prachtige klassieke klanken zullen Charlotte Houberg en Eva Kroon laten klinken in de Andrieskerk. Er komen hartverwarmende kerstliederen langs, maar ook prachtige duetten, mooie opera-aria’s en pianosolo van toppianiste Heleen Vegter.
De verbindende factor in dit trio is pianiste Heleen Vegter. Niet alleen met haar verfijnde pianospel brengt ze figuurlijk de twee zangeressen samen, maar ook letterlijk: beide zangeressen werken al geruime tijd als duo met haar samen, maar voegen zich speciaal voor dit concert tot een trio.
De drie musici hebben allen een indrukwekkend CV: ze hebben op de grote podia van Nederland gestaan (o.a. Concertgebouw, Nationale Opera en Ballet, Tivoli Vredenburg, de Doelen Rotterdam), met bekende dirigenten, regisseurs en zangers samengewerkt en zijn bovendien actief bezig met het promoten van klassieke muziek op social media om zo meer liefhebbers te vergaren voor de prachtige muziek.

Aanvang 20.00 uur. Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar via firma Kleton, Drogisterijk Koenhoek of ter plaatse vanaf half 8.

Gegevens

Datum:
18 december 2021
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€17,50
https://www.andrieskerk.nl/reserveren/2021-12-18/

Locatie

Andrieskerk
Amerongen + Google Maps
Scroll naar boven